Uw kleding weer als nieuw door Stomerij Puur in Amsterdam Buitenveldert
Stomerij Puur maakt uw kleding weer schoon en fris

Uw kleding als nieuw bij Stomerij Puur in Buitenveldert

Wegens het corona virus hebben wij aangepaste openingstijden zolang de maatregelen van kracht zijn.
maandag t/m vrijdag  : 8.00 - 17.00
zaterdag                    : 9.00 -17.00

Uw kleding zo fris en vlekvrij dat het lijkt alsof u het voor het eerst uit de kast trekt. Dat is de minimale standaard van schoon bij Stomerij Puur in Amsterdam Buitenveldert. Met onze stomerij en wasservice lijkt uw kleding weer als nieuw. En dat na maximaal 1 werkdag.

Milieuvriendelijke stomerij

Breng uw vervuilde kleding naar Stomerij Puur in Amsterdam Buitenveldert

Puur staat voor schoon. Zo schoon dat uw kleding er als nieuw uitziet. Maar puur staat ook voor duurzaamheid, ecologisch en een schoon milieu. In onze stomerij maken wij uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare middelen.


Snel schoon
Brengt u uw favoriete jas liever niet naar de stomerij, omdat u deze dan een paar dagen moet missen? Of komt u er een dag voor een bijzondere gelegenheid achter dat er een vlek in uw outfit zit? Breng dan uw kledingstuk naar Stomerij Puur. Wij reinigen uw kleding grondig en snel. De gebruikelijke procedure is dat uw kleding binnen 2 werkdagen gereinigd is. Puur en snel. In overleg is het mogelijk dat uw kleding na 1 werkdag schoon op u wacht.


Korting voor vaste klanten
Met de gratis vaste-klantenkaart van Stomerij Puur krijgt u korting tot 25% op onze reinigingsservices.

Stomerij Puur is gespecialiseerd in suède- en leerreiniging

Gordijnen- en tapijtreiniging

Voor de reiniging van uw gordijnen en tapijt is het mogelijk om onze haal- en brengservice in te schakelen. Dit scheelt een hoop draagwerk.

Laat uw kleding en gordijnen stomen bij Stomerij Puur in Amsterdam Buitenveldert

Lakenpakketten en dekbedden

Fris beddengoed. Wie houdt er niet van. Breng uw lakens en dekbedden naar onze stomerij. U krijgt ze gewassen, gevouwen en gestreken terug. Heerlijk.

Met de wasservice van Stomerij Puur wordt uw kleding weer helemaal schoon

Suède- en leerreiniging

Kleding van suède en leer vragen om een zorgvuldige reiniging. Het zijn kwetsbare materialen die je niet met de gangbare middelen kunt schoonmaken. Stomerij Puur weet raad.

Vlek in uw pak? Maak gebruik van de spoedservice van Stomerij Puur in Buitenveldert

Kledingreparatie

Geen vlekken in uw kleding, maar wel een scheur of missende knopen? Ook in die gevallen brengt u uw kledingstuk naar Stomerij Puur. Onze coupeuses herstellen het voor u.

Stomerij Puur is een betaalbare stomerij in Amsterdam Buitenveldert

Wasservice

Heeft u (tijdelijk) geen wasmachine tot uw beschikking, dan kunt u al uw wasgoed door ons laten wassen. Kies ervoor om het naar ons toe te brengen of laat het ons ophalen.