Stomerij Puur is gespecialiseerd in suède- en leerreiniging

Uw kleding als nieuw na een bezoek aan Stomerij Puur

Stomerij Puur biedt een uitgebreid en betaalbaar pakket van diensten. Naast kleding reinigen we ook gordijnen, beddengoed en tapijten. Ook hebben we een kledingreparatieservice in onze stomerij. Uw kleding verlaat ons weer zo goed als nieuw.

Wilt u iets laten reinigen dat niet in dit overzicht staat, neemt u dan toch contact met ons op. De kans is groot dat wij u alsnog kunnen helpen.

Laat uw kleding en gordijnen stomen bij Stomerij Puur in Amsterdam Buitenveldert

Verschillende reinigingsprogramma’s

Bij Stomerij Puur bieden we 3 verschillende reinigingsprogramma’s:

  • Standaardprogramma
  • Vinoy-programma
  • Superprogramma

Het standaard reinigingsprogramma is al een heel goede basisreiniging die veel vlekken doet verdwijnen en ervoor zorgt dat uw kleding fris en vlekvrij is. Daarnaast bieden wij een Vinoy- en superprogramma aan. Bij het Vinoy-programma behandelen we uw kleding met een vloeistof die uw kleding vocht- en vuilafstotend maakt. Het superprogramma bestaat uit een intensieve reiniging met Vinoy-behandeling, vlekkencontrole en uitgebreide opmaak. U krijgt uw kleding bovendien in een stoffen kledinghoes.

Lakenpakketten en dekbedden

Stomerij Puur zorgt ervoor dat uw lakens heerlijk fris en schoon zijn. Als u wilt, strijken en vouwen we ook uw beddengoed. Ook reinigen en vullen we dekbedden.

Meer informatie?

Suède- en leerreiniging

Leer en suède reinigen, is een specialistische klus. Het moet zorgvuldig gebeuren, zodat het materiaal netjes blijft. Het reinigingen van deze materialen krijgt van ons altijd extra aandacht.

Suède borstelen en behandelen we zodat de kleur weer terugkomt. Lederen kleding krijgt naast reiniging een behandeling tegen uitdroging, waardoor het weer glanst en soepel is.

Kledingreparatie

Een gat in uw pantalon, losse knopen aan uw colbert of een losgeraakte zoom van uw jas. Het zijn enkele voorbeelden waarvoor u uw kleding ter reparatie langsbrengt. Onze coupeuses herstellen al uw kledingstukken.

Verhuur van tapijtreiniger

Als u uw tapijt grondig wilt reinigen, huur dan een professionele tapijtreinigingsmachines bij Stomerij Puur. Uw tapijt zal er na reiniging weer als nieuw uitzien. Deze reinigingsmachine is ook geschikt voor het schoonmaken van uw stoffen zitbanken.

Tapijtreiniging volledig aan ons uitbesteden? Ook dat is een optie. 

Reiniging van bruidskleding

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. In prachtige bruidskleding natuurlijk. De kans dat uw trouwjurk of trouwpak niet geheel ongeschonden door uw trouwdag heen komt, is groot. Een vlek hier en daar is op een feestdag niet te voorkomen. Met name de onderzijde van uw japon of sleep krijgt het flink te verduren. Wij besteden veel zorg aan de reiniging van uw kwetsbare trouwkleding, zodat u deze keurig netjes kunt opbergen als een blijvende herinnering.

Wasservice

Is uw wasmachine stuk of heeft u geen tijd of mogelijkheid om zelf te wassen? Maak dan gebruik van onze wasservice. We wassen, vouwen en strijken wasgoed voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact op met Stomerij Puur en vraag naar de mogelijkheden.

Met de wasservice van Stomerij Puur wordt uw kleding weer helemaal schoon

Haal- en brengservice

Bij sommige artikelen is het een heel gedoe om deze zelf te brengen en weer op te halen. Denk bijvoorbeeld aan uw bankhoezen en uw gordijnen. Ook vloerkleden zijn door het grote formaat vaak lastig te vervoeren. En daarbij bent u waarschijnlijk niet altijd in de gelegenheid om uw kleding en andere artikelen bij ons langs te brengen. Bespaar tijd door gebruik te maken van onze haal- en brengservice voor uw stoomgoed. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met de stomerij