Uw kleding als nieuw na een bezoek aan Stomerij Puur in Amsterdam

Stomerij Puur biedt een uitgebreid en betaalbaar pakket van diensten. Naast kleding reinigen we ook gordijnen, beddengoed en tapijten. Ook hebben we een kledingreparatieservice in onze stomerij. Uw kleding verlaat ons weer zo goed als nieuw.

 

Wilt u iets laten reinigen dat niet in dit overzicht staat, neem dan toch contact met ons op. De kans is groot dat wij u alsnog kunnen helpen.

VERSCHILLENDE REINIGINGSPROGRAMMA’S

Bij Stomerij Puur bieden we drie verschillende reinigingsprogramma’s:

  • Standaardprogramma
  • Vinoy-programma
  • Superprogramma

Het standaard reinigingsprogramma is al een heel goede basisreiniging die veel vlekken doet verdwijnen en ervoor zorgt dat uw kleding fris en vlekvrij is. Daarnaast bieden wij een Vinoy- en superprogramma aan. Bij het Vinoy-programma behandelen we uw kleding met een vloeistof die uw kleding vocht- en vuilafstotend maakt. Het superprogramma bestaat uit een intensieve reiniging met Vinoy-behandeling, vlekkencontrole en uitgebreide opmaak. U krijgt uw kleding bovendien in een stoffen kledinghoes.

PRIJSLIJST BEKIJKEN

LAKENPAKKETTEN EN DEKBEDDEN

Stomerij Puur zorgt ervoor dat uw lakens heerlijk fris en schoon zijn. Als u wilt, strijken en vouwen we ook uw beddengoed. Ook reinigen en vullen we dekbedden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

SUÈDE- EN LEERREINIGING

Leer en suède reinigen is een specialistische klus. Het moet zorgvuldig gebeuren, zodat het materiaal netjes blijft. Het reinigingen van deze materialen krijgt van ons altijd extra aandacht.

Suède borstelen en behandelen we zodat de kleur weer terugkomt. Lederen kleding krijgt naast reiniging een behandeling tegen uitdroging, waardoor het weer glanst en soepel is.

BRENG UW LEDEREN KLEDING LANGS

KLEDINGREPARATIE

Een gat in uw pantalon, losse knopen aan uw colbert of een losgeraakte zoom van uw jas. Het zijn enkele voorbeelden waarvoor u uw kleding ter reparatie langsbrengt. Onze coupeuses herstellen al uw kledingstukken.

VERHUUR VAN TAPIJTREINIGER

Als u uw tapijt grondig wilt reinigen, huur dan een professionele tapijtreinigingsmachine bij Stomerij Puur. Uw tapijt zal er na reiniging weer als nieuw uitzien. Deze reinigingsmachine is ook geschikt voor het schoonmaken van uw stoffen zitbanken.

Tapijtreiniging volledig aan ons uitbesteden? Ook dat is een optie. 

REINIGING VAN BRUIDSKLEDING

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. In prachtige bruidskleding natuurlijk. De kans dat uw trouwjurk of trouwpak niet geheel ongeschonden door uw trouwdag heen komt, is groot. Een vlek hier en daar is op een feestdag niet te voorkomen. Met name de onderzijde van uw japon of sleep krijgt het flink te verduren. Wij besteden veel zorg aan de reiniging van uw kwetsbare trouwkleding, zodat u deze keurig netjes kunt opbergen als een blijvende herinnering.

BRENG UW TROUWKLEDING LANGS

WASSERVICE

Is uw wasmachine stuk of hebt u geen tijd of mogelijkheid om zelf te wassen? Maak dan gebruik van onze wasservice. We wassen, vouwen en strijken wasgoed voor zowel particulieren als bedrijven. Neem contact op met Stomerij Puur en vraag naar de mogelijkheden.

Vraag het de professional

Het schoonmaken, sorteren en mooihouden van uw kleding is vaak een hele klus. Stomerij Puur neemt dit daarom graag van uw over en maakt uw kledingstukken weer schoon en geeft ook informatie over hoe u deze ook schoon kan houden. Zo is uw kleding weer schoon, fris en klaar om gedragen te worden!