Over Stomerij Puur in Amsterdam Buitenveldert

Stomerij Puur wordt gerund door Marco Koopman. Hij is sinds 1992 werkzaam in de stomerijbranche. Kwaliteit, milieuvriendelijkheid, bereikbaarheid en toegankelijkheid; daar staat Stomerij Puur voor. We bieden onze stomerijservice zes dagen per week aan. De reiniging van uw kleding duurt bij ons standaard maximaal één werkdag. In urgente gevallen bieden wij u een spoedservice.

MILIEUVRIENDELIJKE STOMERIJ

‘Puur’ verwijst naar de milieuvriendelijke wijze van reinigen. Wij gebruiken geen chemicaliën, maar uitsluitend biologisch afbreekbare producten. Wij reinigen met het systeem Solvon K4. Dit is een verantwoorde manier om uw kleding te reinigen. De kleuren van uw kleding blijven stralen en de reinigingskracht laat elke vlek verdwijnen. En dat terwijl er minder energie wordt verbruikt. Beter voor het milieu dus.

KOM LANGS IN ONZE STOMERIJ

PRIJSVRIENDELIJKE STOMERIJ

Stomerij Puur besteedt geen werkzaamheden uit. Alles doen we zelf. Hierdoor kunnen we u scherpe tarieven bieden die concurrerend zijn met andere stomerijen.

Korting voor klanten
Maakt u regelmatig gebruik van de stomerijservice, dan is een klantenkaart interessant voor u. U krijgt dan tot 25% korting op onze stomerij- en wasservice.

BEKIJK DE PRIJSLIJST